U kunt maximaal 3 producten aan de productvergelijker toevoegen.
Geen producten gevonden. Probeer uw zoekfilter aan te passen.

Productvergelijker

  Veilig snijden zonder zorgen
  Heeft u behoefte aan onze ondersteuning? Bel me over...
  Akta Trading Holland,
  altijd dichtbij de klant.

  Nieuws

  Wordt jij onze nieuwe Accountmanager B2B? 

  Akta Trading Holland fungeert al meer dan 30 jaar als het exclusieve verkoopkantoor voor de Nederlandse markt voor Martor veiligheidsmessen. Gedurende deze jaren heeft het team van Akta Trading Holland een grote expertise opgebouwd waarmee ze haar klanten bedient. Sinds 2022 zijn we ook trotse partner van het Canadese merk Megapro Tools.

  Al meer dan 25 jaar vertrouwen vakmensen over de hele wereld bij hun werk op de Megapro Tools multi-bit schroevendraaier. Met de originele, gepatenteerde uittrekbare bitcartridge tot de soepel draaiende Palm-Saver Cap™ en de technologie in deze schroevendraaiers in diverse uitvoeringen maak je het verschil.

  Akta Trading Holland is op zoek naar een gedreven accountmanager, die de verkoop doet in Nederland en deze uitbreidt naar de Europese markt.

  Functieomschrijving:

  Jij bent als accountmanager dagelijks onderweg om de klanten en prospecten te bezoeken. Je weet als geen ander hoe jij bedrijven kunt enthousiasmeren over de producten en diensten van Akta Trading Holland. Je weet enthousiasme om te zetten in resultaat.

  Welke taken horen bij de functie?

  • Klantenportefeuille uitbreiden door het voeren van acquisitie gesprekken;
  • Klanten enthousiasmeren over de waarde van Megapro tools;
  • Participeren op beurzen (nationaal en internationaal);
  • Nauwe samenwerking met verkoopbinnendienst;
  • Bijhouden van een correcte administratie waaronder contracten, e-mail afhandeling, offertes etc;
  • Presentaties en demonstraties geven;
  • Je stelt gezamenlijk met directie sales plannen op om de groei van de organisatie te realiseren;

   

  Wat voor persoon zoeken wij?

  • Je bent een zelfstarter, ondernemend en denkend in mogelijkheden;
  • HBO werk en denkniveau;
  • Ervaring met het bezoeken van prospects en klanten is een pre;
  • Goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (woord en geschrift);
  • Je beschikt over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;

   

  Wat bieden wij?

  • Een plek in een zeer gedreven, positief en hecht team waar mensen zichzelf kunnen zijn;
  • Een uitdagende en afwisselende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
  • Veel ruimte voor persoonlijke inbreng en ideeën;
  • Marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Jaarlijkse bonusregeling;
  • Uiteraard een leaseauto, telefoon, laptop en goede arbeidsvoorwaarden.

   

  Ben jij de accountmanager die wij zoeken? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Sollicitaties met een gerichte motivatie kun je sturen naar Paul Reijntjens (Directeur) email: p.reijntjens@aktatrading.nl

   

  NIEUW! SECUMAX 150007 MDP

  De nieuwe SECUMAX 150 MDP van metaaldetecteerbare kunststof is zeer veelzijdig: snijden, schrapen en ritsen. Nu ook in gevoelige productiegebieden zoals levensmiddelen, pharma en chemie.

   

   

  THE SAFER WAY TO CUT. EEN NIEUW MOTTO VOOR MARTOR.

  Toen MARTOR in 2013 hun merkaanwezigheid vernieuwde, was het ook tijd voor een nieuw motto dat zij sindsdien gebruikten: ENJOY SAFETY MADE IN SOLINGEN. Met hun nieuwe bedrijfsstrategie zetten zij nu de volgende grote stappen. MARTOR wil verder groeien, nieuwe klanten op nieuwe markten winnen en nóg efficiënter, digitaler en internationaler worden.

  En: MARTOR wil de mensen voortaan nog duidelijker zeggen waar zij voor staan. Daarom vervangen zij “ENJOY SAFETY” door hun nieuwe MARTOR-motto:

  THE SAFER WAY TO CUT.

  Dit motto is lekker kort, internationaal te begrijpen en heeft de zelfverzekerde ambitie van een marktleider: Wie voor MARTOR, hun producten en services kiest, leeft en werkt veiliger (dan wanneer men voor iemand of iets anders kiest).

  Alle MARTOR-media zullen binnenkort dit motto dragen.

  Daarnaast hebben zij voor de introductie van hun nieuwe motto drie nieuwe video’s geproduceerd, die de THE SAFER WAY TO CUT laten zien op een zo baanbrekende en inspirerend mogelijke manier. De drie succesvolle producten SECUNORM 500, SECUPRO 625 en SECUMAX 350 zijn daarbij ambassadeur van hun betreffende veiligheidsklasse.

  Link naar video Secumax 350

  Link naar video Secupro 625

  Link naar video Secunorm 500

  NIEUW! ZIJN VAKGEBIED: LEVENSMIDDELEN, PHARMA EN CHEMIE

  De SECUMAX 150 MDP (metaaldetecteerbaar) kan elke uitdaging aan.  SECUMAX is het hoogste veiligheidsniveau: het veilig verborgen mesje komt niet eens in de buurt van uw handen of de goederen. Een hoge mate van veelzijdigheid: snijden, schrapen, openen… zonder een mes te gebruiken. Grootste voordeel: De SECUNORM 150 MDP van metaaldetecteerbare kunststof is speciaal gemaakt voor gevoelige branches zoals levensmiddelen-, farmaceutische en chemische industrie. En is dus door zijn kunststof altijd traceerbaar.

  NIEUW VAN IMPACTO

  De METGUARD UNI was al enige tijd in het assortiment van IMPACTO. Deze wreefbeschermer van IMPACTO heeft er een XL broertje er bij gekregen: METGUARD PRO. Deze versie is langer dan de UNI en beschermt de drager daarmee niet alleen op de wreef maar ook over de voorvoet tegen blessures of verwonding door bijvoorbeeld vallende materialen.

  VEILIGHEIDSMESSEN NU MET KERAMISCH MESJE.

  Zes van MAROR’s Veiligheidsmessen zijn vanaf nu ook beschikbaar met voorgemonteerd keramisch mesje. De nieuwe productfamilie richt zich op alle professionele gebruikers die bij hun mesjes waarde hechten aan duurzaamheid en langdurige scherpheid.

  Tot het nieuwe assortiment van MARTOR behoren de veiligheidsmessen SECUPRO MERAKSECUPRO MARTEGO en SECUPRO MAXISAFE aan de ene kant en de SECUNORM MIZARSECUNORM 500 en SECUNORM 525 aan de andere kant. Ter bescherming tegen snijwonden zijn alle SECUPRO-messen uitgerust met fully automatic blade retraction en alle SECUNORM-messen met automatic blade retraction.

  De zes veiligheidsmessen behoren nu al tot de topproducten van MARTOR en zijn standaard uitgerust met een stalen kwaliteitsmesje; het keramische mesje was tot nu toe ‘enkel’ een optioneel vervangmesje. Deze mogelijkheid om te wisselen, blijft bestaan. Nieuw is echter dat de klant zijn of haar keramische mesje van MARTOR voortaan af fabriek gemonteerd ontvangt.

  De geavanceerde MARTOR-greep met betrouwbare veiligheidstechniek, de ergonomische vorm en de comfortabele hantering ontbreekt uiteraard ook niet – net als een keramisch mesje dat tot 12x langer meegaat dan een vergelijkbaar stalen mesje en heel lang heel scherp blijft. Kortom, de gebruiker profiteert van bijzonder hoge snijprestaties terwijl het mesje slechts zeer zelden vervangen hoeft te worden.

  Daarnaast beschikken de keramische mesjes van MARTOR over speciale chemische en fysische eigenschappen, zoals niet roestend, niet geleidend, chemisch stabiel etc. Dit maakt ze perfect voor het snijden onder bijzondere omgevingsomstandigheden – wat het toepassingsspectrum van de zes keramische mesjes van MARTOR nóg verder uitbreidt.

  OP BEZOEK BIJ ONZE LEVERANCIER

  Op bezoek bij onze leverancier!! Op vrijdag 31 januari hebben wij met een deel van ons team een bezoek gebracht aan onze leverancier Martor. Al vele jaren zijn wij de Nederlandse vertegenwoordiging van het vertrouwde Duitse merk, dat gevestigd is in Solingen. We laten ons bij de rondleiding uitgebreid informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van veilig snijden en nemen een kijkje bij de assemblage afdeling. Met grote precisie worden hier alle Martor veiligheidsmessen samengesteld, getest en verpakt. De welbekende Duitse degelijkheid is hier overal zichtbaar.

  Een kijkje in de keuken van het kwaliteitsmerk dat we vertegenwoordigen!

  Gratis demoproduct ontvangen?

  Neem contact op