U kunt maximaal 3 producten aan de productvergelijker toevoegen.
Geen producten gevonden. Probeer uw zoekfilter aan te passen.

Productvergelijker

  Veilig snijden zonder zorgen
  Heeft u behoefte aan onze ondersteuning? Bel me over...
  Akta Trading Holland, altijd
  dichtbij de klant

  Nieuws

  NIEUW! SECUMAX 150007 MDP

  De nieuwe SECUMAX 150 MDP van metaaldetecteerbare kunststof is zeer veelzijdig: snijden, schrapen en ritsen. Nu ook in gevoelige productiegebieden zoals levensmiddelen, pharma en chemie.

   

   

  NIEUW! ZIJN VAKGEBIED: LEVENSMIDDELEN, PHARMA EN CHEMIE

  De SECUMAX 150 MDP (metaaldetecteerbaar) kan elke uitdaging aan.  SECUMAX is het hoogste veiligheidsniveau: het veilig verborgen mesje komt niet eens in de buurt van uw handen of de goederen. Een hoge mate van veelzijdigheid: snijden, schrapen, openen… zonder een mes te gebruiken. Grootste voordeel: De SECUNORM 150 MDP van metaaldetecteerbare kunststof is speciaal gemaakt voor gevoelige branches zoals levensmiddelen-, farmaceutische en chemische industrie. En is dus door zijn kunststof altijd traceerbaar.

  NIEUW VAN IMPACTO

  De METGUARD UNI was al enige tijd in het assortiment van IMPACTO. Deze wreefbeschermer van IMPACTO heeft er een XL broertje er bij gekregen: METGUARD PRO. Deze versie is langer dan de UNI en beschermt de drager daarmee niet alleen op de wreef maar ook over de voorvoet tegen blessures of verwonding door bijvoorbeeld vallende materialen.

  VEILIGHEIDSMESSEN NU MET KERAMISCH MESJE.

  Zes van MAROR’s Veiligheidsmessen zijn vanaf nu ook beschikbaar met voorgemonteerd keramisch mesje. De nieuwe productfamilie richt zich op alle professionele gebruikers die bij hun mesjes waarde hechten aan duurzaamheid en langdurige scherpheid.

  Tot het nieuwe assortiment van MARTOR behoren de veiligheidsmessen SECUPRO MERAKSECUPRO MARTEGO en SECUPRO MAXISAFE aan de ene kant en de SECUNORM MIZARSECUNORM 500 en SECUNORM 525 aan de andere kant. Ter bescherming tegen snijwonden zijn alle SECUPRO-messen uitgerust met fully automatic blade retraction en alle SECUNORM-messen met automatic blade retraction.

  De zes veiligheidsmessen behoren nu al tot de topproducten van MARTOR en zijn standaard uitgerust met een stalen kwaliteitsmesje; het keramische mesje was tot nu toe ‘enkel’ een optioneel vervangmesje. Deze mogelijkheid om te wisselen, blijft bestaan. Nieuw is echter dat de klant zijn of haar keramische mesje van MARTOR voortaan af fabriek gemonteerd ontvangt.

  De geavanceerde MARTOR-greep met betrouwbare veiligheidstechniek, de ergonomische vorm en de comfortabele hantering ontbreekt uiteraard ook niet – net als een keramisch mesje dat tot 12x langer meegaat dan een vergelijkbaar stalen mesje en heel lang heel scherp blijft. Kortom, de gebruiker profiteert van bijzonder hoge snijprestaties terwijl het mesje slechts zeer zelden vervangen hoeft te worden.

  Daarnaast beschikken de keramische mesjes van MARTOR over speciale chemische en fysische eigenschappen, zoals niet roestend, niet geleidend, chemisch stabiel etc. Dit maakt ze perfect voor het snijden onder bijzondere omgevingsomstandigheden – wat het toepassingsspectrum van de zes keramische mesjes van MARTOR nóg verder uitbreidt.

  “ERGONOMISCH PRODUCT”. IGR HEEFT DRIE MARTOR-VEILIGHEIDSMESSEN GECERTIFICEERD.

  Het bedrijf MARTOR uit het Duitse Solingen staat bekend om zijn veilige en efficiënte snijgereedschappen. Vanaf nu kunnen de MARTOR-veiligheidsmessen officieel ook als bijzonder “ergonomisch” gekenmerkt worden. Het gerenommeerde Institut für Gesundheit und Ergonomie (IGR e.V.) uit het Duitse Nürnberg heeft alle drie de veiligheidsmessen die ter inspectie werden voorgelegd, onderscheiden. Daarmee is MARTOR de eerste messenfabrikant die het IGR-keurmerk mag dragen.

  In 1976 bracht MARTOR met de PROFI het eerste GS-gekeurde veiligheidsmes ter wereld op de markt. Nu wordt bevestigd dat de marktleider uit Solingen ook op het gebied van ergonomie het voortouw neemt. Om als “ergonomisch product” gecertificeerd te worden, moet het product volgens IGR optimaal aangepast zijn “aan de lichamelijke eigenschappen van de testpersonen”. Voor een veiligheidsmes betekent dit dat het goed in de hand moet liggen en ook over een langere tijd aangenaam te gebruiken moet zijn.

  Bij de geteste MARTOR-messen met squeeze-grip SECUPRO 625SECUPRO MARTEGO en SECUPRO MERAK was dat zonder uitzondering het geval. “Squeeze-grip” betekent dat dit veiligheidsmes aan de onderzijde is uitgerust met een soepele hendel, waarmee het mesje eenvoudig en probleemloos uitgeschoven kan worden.

  Alle drie de veiligheidsmessen worden vooral in de logistiek en productie gebruikt. Hiermee kunnen dozen van verschillende diktes, folies en strapbanden gesneden worden, maar bijvoorbeeld ook rolmateriaal of vloerbedekking. De clou: wanneer het mesje het snijmateriaal verlaat, springt het bliksemsnel terug in de greep – ook als de gebruiker dit moment mist en de hendel blijft indrukken. Zo wordt hij of zij betrouwbaar beschermd tegen snijwonden.

  De testers van IGR hebben niet alleen de hantering en de houding van de hand tijdens het snijden geanalyseerd, maar ook de mesjeswissel beoordeeld. Het resultaat: ook hier heeft MARTOR grote aandacht besteed aan het comfort van de gebruiker en de ergonomische bedienbaarheid.

  OP BEZOEK BIJ ONZE LEVERANCIER

  Op bezoek bij onze leverancier!! Op vrijdag 31 januari hebben wij met een deel van ons team een bezoek gebracht aan onze leverancier Martor. Al vele jaren zijn wij de Nederlandse vertegenwoordiging van het vertrouwde Duitse merk, dat gevestigd is in Solingen. We laten ons bij de rondleiding uitgebreid informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van veilig snijden en nemen een kijkje bij de assemblage afdeling. Met grote precisie worden hier alle Martor veiligheidsmessen samengesteld, getest en verpakt. De welbekende Duitse degelijkheid is hier overal zichtbaar.

  Een kijkje in de keuken van het kwaliteitsmerk dat we vertegenwoordigen!

  Gratis demoproduct ontvangen?

  Neem contact op