U kunt maximaal 3 producten aan de productvergelijker toevoegen.
Geen producten gevonden. Probeer uw zoekfilter aan te passen.

Productvergelijker

  Veilig snijden zonder zorgen
  Heeft u behoefte aan onze ondersteuning? Bel me over...
  Akta Trading Holland, altijd
  dichtbij de klant

  Nieuws

  SOCIAL MEDIA

  Via onze LinkedIn en Facebook pagina’s houden we u op de hoogte van nieuwe producten, beursdeelnames, achtergrondinformatie en zetten we producten in de Spotlight.

  NIEUW VAN IMPACTO

  De METGUARD UNI was al enige tijd in het assortiment van IMPACTO. Deze wreefbeschermer van IMPACTO heeft er een XL broertje er bij gekregen: METGUARD PRO. Deze versie is langer dan de UNI en beschermt de drager daarmee niet alleen op de wreef maar ook over de voorvoet tegen blessures of verwonding door bijvoorbeeld vallende materialen.

  OP BEZOEK BIJ ONZE LEVERANCIER

  Op bezoek bij onze leverancier!! Op vrijdag 31 januari hebben wij met een deel van ons team een bezoek gebracht aan onze leverancier Martor. Al vele jaren zijn wij de Nederlandse vertegenwoordiging van het vertrouwde Duitse merk, dat gevestigd is in Solingen. We laten ons bij de rondleiding uitgebreid informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van veilig snijden en nemen een kijkje bij de assemblage afdeling. Met grote precisie worden hier alle Martor veiligheidsmessen samengesteld, getest en verpakt. De welbekende Duitse degelijkheid is hier overal zichtbaar.

  Een kijkje in de keuken van het kwaliteitsmerk dat we vertegenwoordigen!

  MARTOR KERAMISCHE MESSEN

  MARTOR breidt zijn assortiment mesjes uit met drie nieuwe, hoogwaardige keramische mesjes. De klant kan deze flexibel gebruiken in bestaande veiligheidsmessen van MARTOR.

  Bijzondere eigenschappen van het keramische mesje van MARTOR
  MARTOR trapt zijn nieuwe assortiment keramische mesjes af met drie varianten: de twee trapeziumvormige mesjes nr. 60099C en nr. 65232C en het rechthoekige mesje nr. 92C.

  De keramische mesjes van MARTOR zijn gemaakt van hoogwaardig zirkoniumoxide en zijn erg scherp, en dat blijven ze ook gedurende lange tijd. Daardoor zijn ze ideaal voor talrijke snijmaterialen, van 2-laags karton tot folie en tape. De standtijd overtreft die van het vergelijkbare stalen mesje met circa het twaalfvoudige, het mesje hoeft slechts zelden te worden vervangen.

  Daarnaast beschikken de keramische mesjes over speciale chemische en fysische eigenschappen, zoals niet roestend, niet geleidend, chemisch stabiel etc. Dit maakt ze perfect voor het snijden onder bijzondere omgevingsomstandigheden – wat het toepassingsspectrum van het gebruikte MARTOR veiligheidsmes nog verder uitbreidt.

  Akta Trading Holland tijdens feestdagen gesloten

  Akta Trading Holland is gesloten op:

  27 april Koningsdag
  13 en 14 mei Hemelvaart en vrijdag
  24 mei 2e Pinksterdag

  Gratis demoproduct ontvangen?

  Neem contact op