U kunt maximaal 3 producten aan de productvergelijker toevoegen.
Geen producten gevonden. Probeer uw zoekfilter aan te passen.

Productvergelijker

  Veilig snijden zonder zorgen
  Heeft u behoefte aan onze ondersteuning? Bel me over...
  Met Akta Trading snijd je je niet
  in de vingers

  Over ons

  OVER AKTA TRADING HOLLAND

  Akta Trading Holland fungeert al meer dan 30 jaar als het exclusieve verkoopkantoor voor de Nederlandse markt voor Martor. Gedurende deze jaren heeft het team van Akta Trading Holland een grote expertise opgebouwd waarmee ze haar klanten kan adviseren over het juiste snijgereedschap bij de te verrichten werkzaamheden.
  Zoekt u oplossingen voor het veilig openen van dozen, pakketten of het verwijderen van strapbanden, folie of papier op rollen? Het maakt niet uit, want Martor heeft altijd de beste snijoplossing voor u.

  Officieel Partner Nederland

  COMPLEET ASSORTIMENT

  Is dit uw eerste contact met AKTA TRADING HOLLAND of bent u al klant? Heeft u bepaalde hulp nodig bij het selecteren van producten? Of wilt u een bestelling plaatsen? In deze en in alle andere gevallen zorgen onze vakkundige klantenadviseurs voor u: per telefoon of e-mail.

  EXPERT IN VEILIG SNIJDEN

  Onze klantenadviseurs bieden u bovendien productgerelateerde media aan die u meer informatie in de vorm van catalogi, brochures, veiligheidsposters, product- en trainingsvideo’s en technische datasheets.

  100% SERVICE

  U heeft een snijprobleem en zoekt naar een oplossing op maat? Onze buitendienst kan u indien gewenst direct op uw werkplek verder helpen. Neem contact op met onze klantenadviseurs om een afspraak te maken.

  SNELLE LEVERING

  De ondersteuning ter plaatse kan indien nodig ook veel verder gaan, bijvoorbeeld in het kader van een openhuisbeurs op uw locatie. Onze trainingen en opleidingen zijn steeds gebruikergerelateerd, voor een nog meer geoefend gebruik van onze snijgereedschappen. Bovendien nemen onze technische adviseurs ook rechtstreeks contact op met veiligheidsdeskundigen en beroepsverenigingen.

  KWALITEITSPRODUCTEN

  Na het advies weet u meestal welk snijgereedschap het beste past bij uw behoeften. Nu wilt u het echter ook in uw handen houden. Na de snelle verwerking van uw bestelling ontvangt u dus tijdig uw MARTOR-producten.

  Demoproduct aanvragen?