U kunt maximaal 3 producten aan de productvergelijker toevoegen.
Geen producten gevonden. Probeer uw zoekfilter aan te passen.

Productvergelijker

  Veilig snijden zonder zorgen
  Heeft u behoefte aan onze ondersteuning? Bel me over...
  Bescherming tegen impact, vibraties van apparaten en machines
  en herhaalde belasting.

  Impacto

  Impacto ontwikkeld en maakt al sinds 1988 gespecialiseerde Persoonlijke Beschermingsmiddelen.

  Impacto heeft een succesvolle geschiedenis in het geven van uitmuntende service en hoogstaande kwaliteit en zij leggen zich erop toe dit in de toekomst verder te versterken.

  Impacto kwaliteit

  De uitstekende resultaten van producten in preventie, bescherming, comfort en prestatie kunnen samen zorgen voor lagere ziektekostenuitgaven en betere bescherming van uw medewerkers. Met onze no-nonsense service zoeken we samen met u van het eerste contact tot aan bezoek bij u op locatie naar passende oplossingen.

  Impacto is toegewijd.

  Impacto is toegewijd aan het blijven innoveren en ontwikkelen van producten die zorgen voor een nog betere bescherming van medewerkers tegen fysieke schade door machinale vibraties, impact en herhaalde belasting.

  CATALOGUS IMPACTO 2023

  Een selectie van Impacto producten treft u op onze website aan maar Impacto heeft veel meer te bieden op het gebied van PBM’s die ontwikkeld zijn om uw collega’s en/of medewerkers te beschermen en met meer comfort hun werk te kunnen laten doen. Het volledige assortiment kunt u bekijken in de Impacto catalogus die u hieronder kunt downloaden.

  Download hier uw Impacto catalogus

   

  Gratis demoproduct ontvangen?