U kunt maximaal 3 producten aan de productvergelijker toevoegen.
Geen producten gevonden. Probeer uw zoekfilter aan te passen.

Productvergelijker

  Veilig snijden zonder zorgen
  Heeft u behoefte aan onze ondersteuning? Bel me over...
  MARTOR.
  Marktleider in veiligheidsmessen
  Ga naar de productkiezer

  Lees hier waarom

  ENJOY SAFETY MADE IN SOLINGEN

  Bij de herlancering van het merk MARTOR heeft MARTOR zich niet beperkt tot kleine veranderingen, maar hebben zij zich opnieuw gepositioneerd op veel verschillende gebieden. Wat hen voor ogen staat is veel meer dan vormgeving alleen. In de toekomst concentreren zij zich nog meer op het echt belangrijke; en dat bent u. Uw veiligheid, uw comfort. Samen met MARTOR willen wij u ook inspireren met hoogwaardige producten en diensten. Dat is ook te zien aan onze profilering: ENJOY SAFETY MADE IN SOLINGEN.

  MARTOR IDENTITEIT

  Ervaar de bewezen kwaliteit, ook bij het design. Duidelijke lijnen, opvallende vormen en uniforme kleuren karakteriseren de MARTOR merkidentiteit in de toekomst.

  DE LOOK VAN MARTOR PRODUCTEN

  De bedrijfskleur is blauw, cyaanblauw om precies te zijn. Het logo had altijd al die kleur, maar de producten niet. Dat is inmiddels veranderd. Voortaan herkent u MARTOR nog beter omdat alles dezelfde kleur heeft.

  MARTOR PRODUCTNAAMSYSTEEM

  Wanneer het over snijgereedschappen gaat, heeft MARTOR de juiste oplossing voor iedereen. Het naamsysteem helpt u om het meest geschikte product nog sneller te vinden. Veiligheidsmessen bijvoorbeeld: alle productnamen beginnen met een groepsnaam die informatie geeft over de veiligheidstechniek: SECUMAX, SECUPRO en SECUNORM.

  MARTOR PICTOGRAMMEN

  Nog een stukje van de puzzel om u nog sneller vertrouwd te maken met MARTOR producten. Er zijn pictogrammen toegewezen aan alle MARTOR snijgereedschappen. Deze vermelden informatie over 1. technische kenmerken, 2. belangrijkste snijmaterialen, 3. bijpassende toebehoren en 4. onze diensten. Ideaal voor een snelle vergelijking tussen producten.

  VEILIGHEID, KWALITEIT EN INNOVATIE

  MARTOR is de internationaal toonaangevende partner voor veiligere snijoplossingen. Al meer dan 75 jaar combineert het familiebedrijf uit Solingen kwaliteit met innovatie om eersteklas snijgereedschappen voor industriƫle en professionele doeleinden te vervaardigen. Vandaag de dag wordt het merk MARTOR vertegenwoordigd door partners en dealers in meer dan 70 landen over de hele wereld.

  CATALOGUS MARTOR VEILIGHEIDSMESSEN & TOEBEHOREN

  De catalogus van MARTOR Veiligheidsmessen & Toebehoren bekijken? Download hier het pdf-bestand.

  MARTOR Veiligheidsmessen en Toebehoren Catalogus

  CATALOGUS MARTOR METAALDETECTEERBARE VEILIGHEIDSMESSEN

  De catalogus van MARTOR Metaaldetecteerbare Veiligheidsmessen bekijken? Deze veiligheidsmessen zijn speciaal ontwikkeld voor voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie. Download hier het pdf-bestand.

  MARTOR Metaaldetecteerbare Veiligheidsmessen Catalogus

  NIEUW! MARTOR TOEPASSINGSCATALOGUS

  De nieuwe MARTOR Toepassingscatalogus helpt u bij het bepalen welk MARTOR veiligheidsmes binnen uw bedrijf geschikt is. Er wordt hierbij uitgegaan van de te snijden materialen.

  NIEUW! MARTOR Toepassingscatalogus

  Onze productkiezer maakt het u gemakkelijk.