U kunt maximaal 3 producten aan de productvergelijker toevoegen.
Geen producten gevonden. Probeer uw zoekfilter aan te passen.

Productvergelijker

  Veilig snijden zonder zorgen
  Heeft u behoefte aan onze ondersteuning? Bel me over...
  “Eco by Martor”

  MARTOR GAAT GROEN

  ÉÉN FAMILIE – ALLES ECO.

  Martor wordt steeds duurzamer. Dat geldt voor Martor als organisatie, als werkgever en als fabrikant en aanbieder van hoogwaardige snij-oplossingen. Met de veiligheidsmessen SECUMAX 350 SE en SECUMAX 148 gaat een nieuw tijdperk van producten van start. Voor beide messen maken zij namelijk gebruik van gerecyclede kunststof als basismateriaal.

  REGIONALE INKOOP

  Martor werkt samen met uitmuntende leveranciers. Hun weg naar Martor wordt steeds korter – voor het welzijn van het milieu en het veiligstellen van de leveringsketens.

  Ca. 85 % van de bestanddelen komen uit de EU waarvan ca. 75% uit Duitsland. Ongeveer twee derde van alle onderdelen koopt Martor in een straal van slechts 250 km.

  DUURZAME PRODUCTEN

  Tijdens de ontwikkeling, materiaalselectie en productie hecht Martor grote waarde aan uitstekende kwaliteit en duurzaamheid.

  Zo kunnen de gebruikers van Martor veiligheidsmessen hun messen, helemaal met verwisselbaar mesje, voor langere periode gebruiken. Ook dat vermindert het materiaalverbruik aanzienlijk.

  GERECYCLEDE KUNSTSTOF

  Met name op het gebied van kunststof zet Martor zich in voor een zuinig gebruik van hulpbronnen. Dat geldt voor zowel nieuwe als bestaande producten. In de toekomst zullen zoveel mogelijk onderdelen worden vervangen door gerecyclede kunststoffen.

  Bovendien werkt Martor aan concepten om de gebruikte grondstoffen aan het eind van de levenscyclus van het product opnieuw te gebruiken.

   

  GECERTIFICEERDE VERPAKKINGEN

  Duurzaamheid is voor Martor een holistische misse. Daarom bestaan hun individuele verpakkingen en dozen voor meer dan 90% uit gerecycled en voor 100% uit recyclebaar materiaal.

  Daarnaast zullen zij hun producten in de toekomst steeds vaker in FSC-gecertificeerde dozen verpakken. Beginnend bij hun veiligheidsmessen van gerecyclede kunststof. De voorheen papieren gebruiksaanwijzing wordt vervangen door een QR-code.

  3 Producten

  MARTOR SECUMAX 350040 SE

  MEER DUURZAAMHEID BIJ HET SNIJDEN? PROBEER HET ZELF. MET ROBUUSTE MESKOP. De SECUMAX 350 SE is onze duurzame allrounder. De…

  Bekijken

  MARTOR SECUMAX 148001

  EEN GOED GEVOEL – IN IEDER OPZICHT. Wegwerpmesjes en duurzaamheid? Geen probleem! De SECUMAX 148 bestaat voor meer dan 80%…

  Bekijken

  MARTOR SECUMAX 350045 SE

  MEER DUURZAAMHEID BIJ HET SNIJDEN? PROBEER HET ZELF. MET ROBUUSTE MESKOP. De SECUMAX 350 SE is onze duurzame allrounder. De…

  Bekijken

  ECO BY MARTOR

  ONZE NIEUWE DUURZAME PRODUCTEN.

  Met de SECUMAX 350 SE en de SECUMAX 148 introduceert MARTOR nu de eerste veiligheidsmessen van gerecyclede kunststof en er zullen er meer volgen.

  Teveel keuze? Wij zitten klaar om u te helpen.

  Neem contact op