U kunt maximaal 3 producten aan de productvergelijker toevoegen.
Geen producten gevonden. Probeer uw zoekfilter aan te passen.

Productvergelijker

  Veilig snijden zonder zorgen
  Heeft u behoefte aan onze ondersteuning? Bel me over...
  Veilig is voor ons niet veilig genoeg IK WIL GRAAG CONTACT

  Veilig snijden

  VEILIG SNIJDEN DOE JE MET DE VEILIGHEIDSMESSEN VAN MARTOR

  In 1976 heeft MARTOR met de PROFI het eerste door TÜV geteste veiligheidsmes ter wereld op de markt gebracht. Op het automatisch volgde het volautomatisch terugtrekken van de mesjes. Ook hier was MARTOR de pionier. Het aanbod wordt vandaag perfect afgerond door ontelbare snijgereedschappen met onder andere een veilig verborgen mesje, het hoogste veiligheidsniveau.

  VEILIG IS VOOR ONS NIET VEILIG GENOEG

  Met de GS-gecertificeerde veiligheidsmessen heeft MARTOR normen gesteld die kenmerkend zijn voor de standaard in persoonlijke bescherming. Talrijke patenten bewijzen de kracht van de innovatie. Maar veilig is voor MARTOR nog niet veilig genoeg. Op basis van de drie veiligheidstechnieken SECUMAX, SECUPRO en SECUNORM ontwikkelt MARTOR samen met u elke keer weer nieuwe ideeën over het onderwerp “optimale snij-oplossingen”.

  Bovendien richt MARTOR steeds meer op het onderwerp “gebruiksvriendelijkheid”. Vooral de nieuwe producten fungeren hier als voorbeeld door bijvoorbeeld nog betere ergonomie en nieuw modern ontwerp.

  SECUMAX = VEILIG VERBORGEN MESJE, HOOGSTE GRAAD VAN VEILIGHEID

  Het mesje ligt niet bloot maar is afgeschermd van mens en goederen. Dat geeft u de hoogste graad aan veiligheid tegen snij-ongevallen en tegen beschadiging van goederen.

  SECUPRO = VOLLEDIG AUTOMATISCHE TERUGTREKKING VAN HET MESJE. ZEER HOGE GRAAD VAN VEILIGHEID

  Het intelligente snijgereedschap. Zodra het mesje het snijmateriaal verlaat, trekt het zichzelf automatisch in de greep terug. U hoeft er helemaal niets voor te doen. Dat noemen wij “zeer hoge veiligheid”.

  SECUNORM = AUTOMATISCHE TERUGTREKKING VAN HET MESJE. HOGE GRAAD VAN VEILIGHEID

  De duimen omhoog voor hoge veiligheid. Zodra u met het snijden begint, laat u de schuifknop los. Zo verdwijnt het mesje na het snijden meteen weer in de greep.

  MARTOR VEILIGHEIDSMESSEN = ACTIEVE ONGEVALLENPREVENTIE

  Aanzienlijk minder snijgerelateerde verwondingen: Wie zou dat niet willen? Bedrijven uit verschillende sectoren gingen deze uitdaging aan door consequent de veiligheidsmessen van MARTOR te gaan gebruiken.

  Met MARTOR beschermt u uw medewerkers en uw kostenbudget. Elke vermeden uitvaldag bespaart u tot maximaal € 500.

  Metaaldetecteerbare en Voedselveilige Messen

  Een hoog risico, vooral voor bedrijven in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie, is contaminatie van het product tijdens het productieproces. Dit kan leiden tot ernstige schade aan machines, terugroepen van producten en in het ergste geval letsels bij klanten. Het resultaat: hoge kosten en potentiële imagoschade die niet mag worden onderschat.

  Daarom heeft MARTOR veiligheidsmessen gemaakt van metaaldetecteerbare (MDP) kunststof. Ideaal voor alle medewerkers die in uiterst delicate omgevingen werken, vooral wanneer zij handmatig snijden in of in de buurt van de productiezone.

  Zo kunnen de MDP-messen en zelfs kleine onderdelen ervan worden getraceerd door uw metaaldetectoren en speciale röntgenapparaten. Daarom is er nauwelijks risico dat vervuild producten uw productielocatie zullen verlaten en daardoor ernstige kosten veroorzaken.

  In veel opzichten zijn MARTOR’S MDP-veiligheidsmessen identiek aan de niet-MDP-gelijke modellen. Ze zijn uitgerust met dezelfde bewezen veiligheidstechniek en zijn geschikt voor dezelfde snijmaterialen.

  Waarin zit dan het verschil? Zo zijn de MDP-messen bijvoorbeeld altijd ongelakt om gekleurde schilfers te vermijden. Er wordt bovendien gebruikt gemaakt van een bepaalde kwalitatief hoogwaardige kunststof die MARTOR samen met een professionele partner uit de kunststofindustrie ontwikkeld heeft. De detecteerbaarheid ervan heeft zich bewezen in de dagelijkse praktijk bij talloze klanten.

   

  Heeft u vragen? Ons team helpt u graag.

  Neem contact op