Vragen? U kunt ons bereiken op 0031 (0) 527-615722 of stel uw vraag via het contactformulier.


Akta Trading Holland fungeert al meer dan 30 jaar als het exclusieve verkoopkantoor voor de Nederlandse markt voor Martor. Gedurende deze jaren heeft het team van Akta Trading Holland een grote expertise opgebouwd waarmee zij haar klanten kan adviseren over het juiste snijgereedschap bij de te verrichten werkzaamheden. 

Zoekt u oplossingen voor het veilig openen van verpakkingen, Big bags of het verwijderen van folie of papier op rollen? Het maakt niet uit want Martor heeft altijd de beste snijoplossing voor u. 
 
Sinds 2013 is zijn wij ook de Europese vertegenwoordiging voor IMPACTO® Canada. IMPACTO® is gespecialiseerd in het ontwikkelen van ergonomische persoonlijke bescherming om de gevolgen van stoten, trillingen en herhaalde bewegingen te verminderen in elke werkomgeving.

Pijnlijke handen of lichamelijke klachten kunnen aanzienlijk ongemak geven en pijn betekenen voor werknemers, niet in de laatste plaats een verlies aan productiviteit veroorzaken. IMPACTO® is er van overtuigd dat haar kwalitatief betere producten voor bescherming van de werknemer een bewezen middel zijn om de uitvalkosten te verminderen en daarmee van grote waarde zijn voor uw bedrijf.

 
  • 100% SERVICE
  • SNELLE LEVERING
  • COMPLEET ASSORTIMENT
  • KWALITEIT
Image titleImage title
Laden
Laden