Vragen? U kunt ons bereiken op 0031 (0) 527-615722 of stel uw vraag via het contactformulier.

Nieuws

 • VERNIEUWD! MARTOR KAARTMESSEN 09-01-2020
  [Translate to Nederlands:]

  De MARTOR-kaartmessen zijn een productfamilie in de beste zin van het woord. Op het eerste gezicht lijken de wendbare papier- en folie-experts erg op elkaar. Maar als u nog eens goed kijkt, ontdekt u de kleine verschillen en bijzonderheden, die elk kaartmes onderscheiden en voor bepaalde doeleinden geschikt maken.


  De firma MARTOR uit het Duitse Solingen heeft de succesvolle kaartmes-familie nu vernieuwd. De familie bestaat uit zes producten met in totaal 21 varianten. Samen met de klant de meest geschikte oplossing vinden, is onderdeel van de service van de internationaal toonaangevende fabrikant en leverancier van veiligheidsmessen.

  Wat hebben alle MARTOR-kaartmessen gemeen?
  De veiligheidsmessen zijn uitgerust met de best mogelijke veiligheidstechniek, het veilig verborgen mesje. Tijdens het snijden worden de gebruiker en de producten optimaal beschermd. Bovendien zijn alle MARTOR-kaartmessen slank en compact vormgegeven. Daarbij komt nog de goed gedoseerde buigzaamheid. Daardoor zijn ze als het ware gemaakt voor sneden in smalle spleten en nauwe bochten. De kaartmessen zijn kunststof wegwerpmesjes waarvan het kwaliteitsmesje niet verwisseld kan worden.

  Wat is er nieuw?
  De greep ligt dankzij de nieuw gevormde uitsparing voor de vingers nu nog steviger en aangenamer in de (rechter- of linker)hand. Daarnaast zijn alle MARTOR-kaartmessen nu uitgerust met een oog – voor veilige bevestiging en veilig transport.

  Wat maakt deze zes producten uniek?
  Het handelsmerk van de SECUMAX POLYCUT is de zeer lange, spits toelopende neus van het mes – ideaal om in het snijmateriaal te prikken.
  De SECUMAX PLASTICUT beschikt met 4 mm over de grootste snijdiepte van de familie – en kan daardoor folie en papier ook in meerdere lagen snijden.
  De SECUMAX CARDYCUT (in cyaan) is zeer klein en dun. Zijn vermogen om in bochten te snijden wordt met name in de auto-industrie gewaardeerd.
  De SECUMAX CARDYCUT (in transparant) is iets krachtiger gebouwd dan zijn naamgenoot. De optische controle bij het snijden van folie en papier is zeer uitgesproken dankzij de transparantie.
  De neus van de SECUMAX TRENNEX is aan de voorkant afgerond, waardoor wordt voorkomen dat het mesje vast komt te zitten bij bijvoorbeeld het snijden van schuimstof of grof textiel.
  De SECUMAX VISICUT is een briefopener en visitekaartje in één – en wordt daarom door bedrijven graag van een logo voorzien en als promotiemateriaal gebruikt.

  Andere soorten kunststof (bijv. metaaldetecteerbaar), andere kleuren (bijv. zwart of wit) en andere ingebouwde mesjes (bijv. van roestvrij staal) zorgen ten slotte voor de rijke variatie met in totaal 21 alternatieven.

  DOWNLOAD BROCHURE MARTOR KAARTMESSEN


 • Postbus vervalt vanaf mei 2019 29-04-2019
  Postbus vervalt met ingang van 1 mei 2019
 • NIEUW! MARTOR SNIJMATTEN 25-02-2019
  MARTOR SNIJMATTEN. MET ZELFHERSTELLEND VERMOGEN.
  IN DIVERSE AFMETINGEN.
 • COMBI RELOADED. METAALDETECTEERBAAR 14-02-2019
  De SECUMAX COMBI MDP was als folie-expert altijd al een klasse apart – nu heeft hij zijn legitieme opvolger gevonden. De nieuwe SECUMAX 320 MDP valt op het eerste gezicht al direct op door zijn bijzondere design. Daarna zult u ook zijn innerlijke kracht weten te waarderen, zoals de ten opzichte van zijn voorganger geperfectioneerde ergonomie en de compleet vernieuwde mesjeswissel. En hoe staat het met de metaaldetecteerbaarheid? Die maakte altijd al deel uit van de COMBI MDP – dat is niet veranderd.
  SECUMAX 320 MDP
 • COMBI RELOADED. DE NIEUWE GENERATIE 14-02-2019
  De SECUMAX COMBI was als folie-expert altijd al een klasse apart – nu heeft hij zijn legitieme opvolger gevonden. De nieuwe SECUMAX 320 valt op het eerste gezicht al direct op door zijn bijzondere design. Daarna zult u ook zijn innerlijke kracht weten te waarderen, zoals de ten opzichte van zijn voorganger geperfectioneerde ergonomie en de compleet vernieuwde mesjeswissel. En hoe staat het met de arbeidsveiligheid? Die was bij de COMBI altijd al hoog – dat is niet veranderd.
  SECUMAX 320
 • NIEUW MARTOR SECUNORM PROFI 500 26-09-2018

  NIEUW! SECUNORM 500


  NIEUW! SECUNORM 500, NA 40 JAAR DE OPVOLGER VAN MARTOR PROFI!

 • Youtube Kanaal 02-05-2016
  Afbeeldingsresultaat voor logo youtube

  Akta Trading Holland heeft een eigen Youtube Kanaal!

Laden
Laden