Vragen? U kunt ons bereiken op 0031 (0) 527-615722 of stel uw vraag via het contactformulier.


METAALDETECTEERBARE MESSEN. ONS SPECIAAL AANBOD VOOR DELICATE SECTOREN.


Een hoog risico, vooral voor bedrijven in de voedings- en farmaceutische industrie: contaminanten die in het productieproces komen, kunnen leiden tot ernstige schade aan machines, terugroepen van producten en, in het ergste geval, letsels bij klanten. Het resultaat: hoge kosten en potentiële imagoschade die niet mag worden onderschat.


Daarom hebben we snij-instrumenten gemaakt van metaaldetecteerbaar plastic (MDP-messen). Ideaal voor alle medewerkers die in uiterst delicate omgevingen werken, vooral bij handmatig snijden in of in de buurt van de productiezone.

Zo kunnen onze MDP-messen en zelfs kleine onderdelen ervan worden getraceerd door uw metaaldetectoren en speciale röntgenstralingmachines die heel wat bedrijven extra inzetten. Daarom is er nauwelijks risico dat besmette producten uw productielocatie zullen verlaten en daardoor ernstige kosten veroorzaken.


Voorbeeld: SECUNORM PROFI25 MDP
In veel opzichten zijn onze MDP-veiligheidsmessen identiek aan niet-MDP-equivalente modellen. Ze zijn uitgerust met dezelfde bewezen veiligheidstechniek en zijn geschikt voor dezelfde snijmaterialen.

Waarin zit dan het verschil? Zo zijn onze MDP-messen bijvoorbeeld altijd ongelakt om gekleurde schilfers te vermijden. We gebruiken bovendien een bepaalde kwalitatief hoogwaardige kunststof die we samen met een professionele partner uit de kunststofindustrie ontwikkeld hebben. De detecteerbaarheid ervan heeft zich bewezen in de dagelijkse praktijk bij talloze klanten.


Laden
Laden