Vragen? U kunt ons bereiken op 0031 (0) 527-615722 of stel uw vraag via het contactformulier.

De nieuwste catalogus van Martor" Veiligheidsmessen & Toebehoren 2019 - 2020" is vanaf nu te downloaden.

BEURSDEELNAMES

Binnen een goede veiligheidscultuur mag het inzetten van veiligheidsmessen van Martor, dé expert op het gebied van veilig snijden, niet ontbreken. Maak daarom eens kennis met Akta Trading tijdens onze deelnames aan de diverse beurzen. Als Nederlandse vertegenwoordiging voor Martor kunnen wij met onze kennis en ervaring met u meedenken bij het in gaan zetten van veilig snijgereedschap.  Gebruikt u al Martor snijgereedschap en wilt u de nieuwste  producten van Martor zien? Ook dan bent u van harte welkom op onze stands. 

********
Beurs: AplusA 
Waar: Düsseldorf
Wanneer: 5 november 2019 tot en met 8 november 2019
Standnummer: Hal 6, stand G24
Website voor meer informatie: https://www.aplusa.de/ 


"Strong growth, greater internationalism, specialist visitors from top industrial sectors, increasing exhibitor and visitor figures – A+A is the world's leading fair for safety, security and health at work. It makes an active contribution to progress and innovation to the benefit of people and companies." 
DE NIEUWSTE AANWINST IN HET MARTOR SECUMAX PROGRAMMA: SECUMAX 320
MARTOR'S NIEUWSTE ONTWIKKELINGEN

COMBI RELOADED! SECUMAX 320 en 320 METAALDETECTEERBAAR
SECUMAX 320NIEUW: MARTOR SECUMAX 320
 
SECUMAX 320 MDP

NIEUW: MARTOR SECUMAX 320 VOEDSELVEILIG EN METAALDETECTEERBAAR

SECUNORM 500. NA 40 JAAR DE OPVOLGER VAN MARTOR PROFI! 
SECUNORM 500NIEUW: MARTOR SECUNORM 500
  

MARTOR SNIJMATTEN. MET ZELFHERSTELLEND VERMOGEN. 


De MARTOR-snijmatten zijn verkrijgbaar in vijf formaten, van zeer groot tot zeer klein. Afhankelijk van de toepassing en de werkomgeving vindt u bij MARTOR dus altijd het juiste formaat.
BEZOEK AANVRAGEN VAN ONZE EXPERTS? 

Een juiste keuze maken uit het assortiment Martor Veiligheidsmessen kan lastig zijn. Op het oog kleine verschillen in te snijden materialen kunnen een groot effect hebben op het maken van de juiste keuze in Martor veiligheidsmes.  Het team van Akta Trading heeft in de 30 jaar dat het bedrijf Nederlandse vertegenwoordiging voor Martor is veel kennis en ervaring opgedaan. Onze collega's komen graag bij u op bezoek om met u de verschillende situaties op de werkvloer te bekijken en u te adviseren over de meest veilige oplossingen voor het snijden van de diverse materialen. 

Voor het maken van een afspraak kunt u het beste mailen naar info@aktatrading.nl of bellen naar ons team op telefoonnummer 0527-615722. 

MARTOR'S MEEST GEVRAAGDE PRODUCTEN

Laden
Laden