U kunt maximaal 3 producten aan de productvergelijker toevoegen.
Geen producten gevonden. Probeer uw zoekfilter aan te passen.

Productvergelijker

  Veilig snijden zonder zorgen
  Heeft u behoefte aan onze ondersteuning? Bel me over...
  Bescherm uw product Vraag nu om een demo of sample

  Detectamet

  Detectamet specialiseert zich sinds 2003 in X-ray- en metaaldetecteerbare producten

  Detectamet is een innovatief en ondernemend bedrijf met de voortdurende wens om hun productaanbod te verbeteren en te ontwikkelen om zo bij hun klanten uit de voedingsmiddelenindustrie aan steeds hogere voedselveiligheidsnormen te kunnen voldoen.

  Detectamet Kwaliteit

  Detectable Products

  Detectamet X-Ray en metaaldetecteerbaar kunststof is ontwikkeld om te werken in combinatie met metaaldetectie- en röntgendetectiesystemen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een voor röntgenstraling zichtbaar element dat door het hele product aanwezig is en de dichtheid verhoogt. Aan diezelfde kunststof zijn magnetisch metalen deeltjes toegevoegd om metaaldetectie mogelijk te maken. Daardoor kan verontreiniging door een Detectamet product worden gedetecteerd tot aan het einde van de productielijn.

  Detectamets Missie

  “Detectamet is er trots op dat zij de wereldmarkt een ongeëvenaarde service bieden, in combinatie met hun toewijding aan innovatie in ontwerp en kwaliteit van fabricage. Zij  zijn trots op hun baanbrekende en proactieve benadering van de voortdurende veranderingen in de industrie en zij streven ernaar om op hun sterke punten als een groep bedrijven, waardoor ze hun huidige markten kunnen uitbreiden en voortdurend nieuwe kansen kunnen verkennen. ”

   

  Catalogus Detectamet

  Het assortiment van Detectamet is zeer uitgebreid en een selectie daarvan laten wij op onze website zien.  Voor het volledige assortiment kunt u hieronder de complete catalogus downloaden. Wanneer u niet heeft kunnen vinden wat u zoekt neemt u dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  Download hier uw Detectamet Catalogus

  Catalogus Detectamet Pennengids

  Maak met behulp van de Detectamet Pennengids uw keuze voor de juiste pen voor uw werkomgeving.

  Download hier uw Detectamet Pennengids

  Niet gevonden wat u zoekt? Wij denken graag met u mee

  Neem contact met mij op