U kunt maximaal 3 producten aan de productvergelijker toevoegen.
Geen producten gevonden. Probeer uw zoekfilter aan te passen.

Productvergelijker

  Veilig snijden zonder zorgen
  Heeft u behoefte aan onze ondersteuning? Bel me over...
  Akta Trading Holland,
  altijd dichtbij de klant.
  IK WIL GRAAG CONTACT

  ONDERSTEUNING OP MAAT

  Onze diensten worden gekenmerkt door het feit dat we dicht bij u staan: we staan dicht bij uw vragen en verzoeken en ook dicht bij u en de gebeurtenissen op uw werkplek.

  EERSTE CONTACT EN ADVIES

  Is dit uw eerste contact met AKTA TRADING HOLLAND of bent u al klant? Heeft u bepaalde hulp nodig bij het selecteren van producten? Of wilt u een bestelling plaatsen? In deze en in alle andere gevallen zorgen onze vakkundige klantenadviseurs voor u: per telefoon of e-mail.

  SERVICEMEDIA VOOR NOG MEER INFORMATIE

  Onze klantenadviseurs bieden u bovendien productgerelateerde media aan die u meer informatie geeft in de vorm van catalogi, brochures, veiligheidsposters, technische datasheets en product- en trainingsvideo’s.

  LOKALE ONDERSTEUNING

  U heeft een snijprobleem en zoekt naar een oplossing op maat? Onze buitendienst kan u indien gewenst direct op uw werkplek verder helpen. Neem contact op met onze klantenadviseurs om een afspraak te maken.

  TRAININGEN EN INSTRUCTIES

  De ondersteuning ter plaatse kan indien nodig ook veel verder gaan, bijvoorbeeld in het kader van een openhuisbeurs op uw locatie. Onze trainingen en opleidingen zijn steeds gebruikergerelateerd, voor een nog meer geoefend gebruik van onze snijgereedschappen. Bovendien nemen onze technische adviseurs ook rechtstreeks contact op met veiligheidsdeskundigen en beroepsverenigingen.

  SNELLE LEVERINGSSERVICE

  Na het advies weet u meestal welk snijgereedschap het beste past bij uw behoeften. Nu wilt u het echter ook in uw handen houden. Na de snelle verwerking van uw bestelling ontvangt u dus tijdig uw MARTOR-producten.

  Gratis demoproduct ontvangen?

  Neem contact op